Mikä ihme ihmisiä oikeen vaivaa? Väitetään olevansa "white priden" ja "skinhedien" kannattajia mutta "en oo natsi" vedetään heti esiin. Hieman kun tutkii asiaa paljastuu kuitenkin että Ihmisellä ei ole muuta kun rasistisia ajatuksia tai mielipiteitä ulkomaalaisista. Miksi et sitten suoraan vaan myönnä sitä että "olen rasisti" tai "en pidä ulkomaalaisista". Mikä siinä on lopulta niin vaikea myöntää että ei pidä jostain tietystä ihmisryhmästä?


Jotkut ei pidä homoseksuaaleista ja jokaisella on oikeus siihen. Jotkut ei pidä ulkomaalaisista ja siihenkin jokaisella on oikeus, kerta kun kaikilla on oikeus omiin mielipiteisiinsä. Mutta miksi pitää kieltää jokin asia joka kuitenkin heijastuu aivan selvästi ajatuksista ja puheesta sekä kirjoituksista?


Jos vedät esiin tän "En oo natsi(mutta jaan natsiarvoja kannattavia kuvia ja aatteita sekä ulkomaalaisia ivaavia vitsejä ja kommentteja somessa)" Perusteleppa vähän myös muille ihmisille mikä on se sun aate kaiken takana. Ja jos sanot "en vaan pidä ulkomaalaisista" siihenkin on yleensä joku syy ja se ei oo "ne on väärän värisiä".


Jos olen mitään oppinut pienen elämäni aikanan niin kaikki ihmiset on tietääkseni kehittynyt Afrikan alueella, eli ollaan alunperin oltu kaikki samaa väriä ja mallia.  (Teorian mukaan nykyihminen kehittyi Afrikassa noin 200 000–250 000 vuotta sitten. Vanhimmat löydetyt nykyihmisen jäännökset ovat Etiopiasta vuonna 1967 löydetyt kallot Omo I ja Omo II, jotka on ajoitettu noin 195 000 vuotta vanhoiksi.[8] Ihmiset saapuivat Euraasiaan ja Oseaniaan noin 40 000 vuotta sitten ja viimeisimpänä Amerikkaan 20 000 vuotta sitten[9]. Nykyihminen on ainoana ihmislajina säilynyt nykypäivään saakka muiden kuoltua sukupuuttoon. http://fi.wikipedia.org/wiki/Ihminen )
Joka ehkä voi olla monelle järkytys. Ainoa järkisyy vihata jotain ihmisryhmää tai tyyppiä on se että on vain negatiivisia kokemuksia heistä. Mutta ei sekään oikeuta vihaamaan kaikkia. Meissä kaikissa on vikamme. Ja kaikki eivät ole samanlaisia.

Itse en voi niin sanoa. On monenlaista kokemusta ihmisistä, ihmisryhmistä ja tyypeistä. On tiettyja ihmistyyppejä joista en pidä mutta niitä löytyy joka-ikisestä ryhmästä, ihonväristä ja seksuaalisesta suhtautumisesta ikää ja sukupuolta katsomatta. Olen siis itsekkin rasisti, koska syrjin ihmisiä joista en pidä ilman että ulkonäölliset seikat vaikuttavat siihen.
Itse pidän itseäni tavallisena ihmisenä muiden joukossa joka saattaa joskus sortua ylilyönteihin, kipakoihin mielipiteisiin sekä omalaatuisuuteen. Mutta en voi miellyttää kaikkia eikä pidäkkään. Jokaisella on kuitenkin oikeus omiin mielipiteisiinsä, mielestäni vain ne pitää osata perustella järkisyillä. Alla listaa millaisista ihmisitä en pidä..
En pidä:
- Pettäjistä. Syynä se että kukaan ei koskaan ansaiste tulla petetyksi ja joutua käymään läpi sitä tuskaa jonka petetyksi tuleminen aiheuttaa.
- Valehtelijoista. Syynä se että valhekkin satuttaa ja pahimmassa tapauksessa pilaa ihmisten elämiä
- Itserakkaista ja itsekesksisistä ihmisistä. Syynä se että nämä ihmiset yleensä uuvuttavat ympärillään olevat ihmiset sekä vaativat paljon enemmän muilta kuin ovat valmiita itse antamaan muille.
- Laiskoista ihmisistä. Syynä se että jotenkin omituisesti nämä ihmiset onnistuvat kuitenkin elämässään ja saavat kunniaa muiden ihmisten saavutuksista tekemättä itse mitään.
- Ihmisistä jotka eivät ymmärrä sanaa ei. Syynä se että nämä ihmiset eivät ymmärrä kuinka joku voi kieltäytyä heidän hurmaavasta seurastaan tai voivat olla ilman heitä. sekä pahimmassa tapauksessa nämä ihmiset tekevät pahaa toiselle.
- Väkivaltaisista ihmisistä. Syynä se että jotain sattuu kuitenkin.
- Tuilla eläjistä jotka ovat vielä ylpeitä siitä. Syynä se että muut ihmiset jotuvat kustantamaan näiden ihmisten elämisen. Ymmärrän että jotkut ihmiset jotuvat elämään tuilla sairauden, vamman tai muun esteen vuoksi. Ja ehkä jokainen meistä jotutuu joskus turvautumaan sosiaalietuuksiin pärjätäkseen elämässään mutta ihmiset jotka "työkseen" väärinkäyttävät systeemiä ja ovat ylpeitä siitä saavat minut raivon valtaan. Jokaisessa meissä on kuitenkin potentiaalia tehdä elämällään jotain muutakin kuin olla sossun elätti.
- Pedofiileista. Syynä se että, se on sairasta että joku himoitsee pieniä lapsia ja haluaa tarkoituksella tehdä seksuaalista väkivaltaa pienille lapsille.
- Eläinrääkkääjät. Syynä se että, yleensä eläimet ovat riippuvaisia ihmisestä ja on mielestäni sairasta satuttaa eläintä millään tapaa.
- Kiihko uskovaisista ihmisistä. Syynä se että, suurin osa maailman sodista ja väkivaltaisuuksista perustellaan uskonnoilla tai uskonnollisilla näkemyksillä. Tehdään pahaa muille ihmisille sillä perusteella että näin sanotaan jossain pölysessä kirjassa jonka joku on joskus päästään sepittänyt. Nykypäivänä luulisi ihmiselläkin olevan sen verran järkeä päässään että, ymmärtää ettei toista ihmistä voi kiduttaa, rääkätä, tappaa tai kohdella huonosti vain sen takia että jossain kirjassa niin lukee. Jokaisella ihmisellä on kuitenkin oikeus inhimilliseen kohteluun ja ihmisoikeuksiin.
- Seksuaalirikolliset ylipäätänsä. Syynä se että, tähän ryhmään kuuluvat ihmiset ovat satuttaneet muita ihmisiä ja jättäneet pysyvää vahinkoa muille niin henkisellä kuin fyysisellä tasolla. Valitettavasti myös monet sortuvat samoihin tekoihin uudelleen. Myös ihmisoikeuksien rikkominen tulee tässäkin ryhmässä esiin voimakkaasti.

 

                                                         index-normal.jpg